28 Ocak 2021 Perşembe

en hızlı upload sitesi

İnternetin en geniş dertlerinden bir tanesi de, upload yapıp dosya paylaşmak. İşte size bu devasa derdi çözecek rağbetli bir site: www.upload.gen.tr Bu sitede dosya paylaşımı konusunda sorun yaşamayacağınız, sorunsuz yalnızca arayüz bulunuyor.



Kesinlikle tavsiye edilen, forumlarda, internet sitelerinde uygulanan Türkiyenin en eski sitelerinden bir tanesi olan upload.gen.tr sitesi, sizlere sıkıntısız geniş bir servis sunuyor. Dosya yüklemek derken, upload mı olmadan download mı kast ediyorsunuz diyebilirsiniz... Türkçe dilimizin azizliği de diyebiliriz, zamanında çeviren ustaların azizliği de olabilir. Ama bize göre dosya yüklemek, hem göndermek, hem almaktan ibaret... Çünkü sitemiz www.upload.gen.tr size tek upload için değil, dosya arama, dosya indirme, yani yükleme için de hizmet veriyor... Eskiden Archie adlı yalnızca dosya arama motoru vardı. Internete yüklenen ne varsa arayıp bulabilirdiniz, tabii dosyalarla ilgili. Dosyaların google'ı desek yanlış olmaz... Günümüzde ise arama motorlarının dosya aratmaktan çok, yaptığı meslek sitelere ve içeriğe yönlendirmek olmakta sizi. Peki, tam olarak dosya adı adlandırılan yalnızca dosya, program ya da tek dökümana ihtiyacınız varsa... İşte bu tip durumlar için dosya yükleme yapabileceğiniz siteler size faaliyet vermekte. Bu sitelerden Türkiye'de sırf olanı da www.upload.gen.tr sitemiz oluyor...

Eğer aradığınız bir dosya yükleme sitesi ise, size upload.gen.tr sitesinden ulaşabileceğiniz en kuvvetli upload ayrıcalığı olan servisi tavsiye ederiz. dosya yükle Sitenizden, bloglarınıza, forum sitelerinize, email üstünden dosya yüklemeye kadar her türlü doya upload işleminizde size kolaylık sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder