11 Ağustos 2020 Salı

Özelleştirilmiş Yat Kaydırağı

Özelleştirilmiş Yat Kaydırağı ultra güçlü PVC’den yapılmıştır.Zengin ve eğlenceli! Bu nitelikleri karşılıyorsanız ve elbette gerçekten alımlı bir yatınız varsa, bu kaydırağı aşırı seveceksiniz!
Klasik çocukluk eğlencesi, kaydırak, mesut olmak için şişme bir eser size yeterli.


Güzel bir yatın sahibi oldunuz, esinti, güneş ve mavi deniz günlerinizi aydınlatmak için değişik ne yapmak isterdiniz?Şişme bir kayak, neden! Bu, süper zenginlerin direk teknelerinin güvertesinden suya atmaları için bir oyuncak olan yat kaydırağı.
Kaydıraklar her müşterinin ihtiyaçlarına harikulâde ebatta uyacak ebatta hususi olarak üretilmiştir.Buna İlave olarak, basılı isimler ve logolarla gelebilecekleri için, bu tür bir gemi kiralayan şirketler içinde slaytlar yoğun şekilde başarılı.
Biz, şişirilebilir basamaklar bu gibi bir dizi değişik aksesuar dahi geliştirdik, böylece milyonerler sudan çıkmak için birçok fazla gayret göstermiyor. Hatta kaydırağa bağlı bir havuz halinde bir çeşit örgü bile paylaşmıyor
Özelleştirilmiş Yat Kaydırağı görünümü bizi çocuk olmanın kolay zevklerine arka götürüyor. Bir süper yatın üst güvertesinden bir su kaydırağı, kolay sarhoş edici özgürlük hissini nihai lüksle birleştirir.


Özelleştirilmiş Yat Kaydırağı, sonunda yat ve tekne dünyasında iz bırakmış olmasına şaşmamalı.Çoğu şey gibi, su kaydırakları da farklı boyut ve boyutlarda olabilir. Sert kenarlı kaydırak en yaygın olmasına rağmen, şişme endüstrisindeki son gelişmeler hızla kabul gören yeni nesil su kaydıraklarını tanıttı. Bu yumuşak filmler. serbest stil kayma konseptini yüzde yüz yeni bir seviyeye taşıdı. Havada kayabildiğinizde neden sağlam bir yüzey yüzeyinde kayabilirsiniz?


Hava düz şekilde Şişme botlara olan ilginin artmasıyla, Özelleştirilmiş Yat Kaydırağı sağlam kenarlı muadillerine uygun ve daha basit bir alternatif haline gelmiştir. Bu hava cazibe su çekim merkezleri,
Pahalı inşaat ve bakım maliyetlerinden kaçınmanın yanı sıra daha emniyetli ve daha konforlu bir sürüş bu gibi birçok avantaj sunar.
Genel olarak, yat ve tekne üreticileri gemilerini su kaydıraklarıyla donatmazlar. İşte burada Sönmez İnflatables kaydırakları devreye giriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder